"De Delft" voor ankerDeze website heb ik ontworpen voor de stichting "Vrienden van De Delft" vanwege mijn enthousiasme voor de doelstelling van de stichting en mijn voorliefde voor oude zeilschepen. Bij het maken van deze site heb ik de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Ik heb gebruik gemaakt van de informatie die voorhanden was. Voor wat betreft eventuele onjuistheden, niet meer functionerende links of andere commentaren: reacties via email of het webformulier zijn altijd welkom.
De site wordt overigens regelmatig aangepast aan nieuwe ontwikkelingen.

WebDesign© jg:smits
Applet by Fabio Ciucci

© Disclaimer

Via onderstaande links verlaat u deze website. Als u geïnteresseert bent in verdere ontwikkelingen kunt u de site toevoegen aan uw

Meer informatie is te vinden onder de titel "De Delft heeft erg veel vrienden nodig" op de site van Schuttevaer.

De website van een andere "Vriend van De Delft", Albert van den Breukel, is te vinden op home.wish.net/~cwvonk. Hij bouwt zelf een schaalmodel van "De Delft" en foto's van zijn vorderingen vindt u op voornoemde URL.

Ook Noordzee Duikvereniging Sirene heeft een pagina aan "De Delft" gewijd. Als u op de naam klikt opent u de site, en als u hier klikt krijgt u alleen de betreffende pagina.

Voor scheepvaart-enthousiasten is de site van Maritiem museum Prins Hendrik ook zeker de moeite waard. De informatie over "De Delft" is echter summier.

Mocht u de officiŽle, en geheel
(door mij ... ahem ) vernieuwde website van de "Vrienden van De Delft" nog niet hebben gevonden, klikt u dan op het wapen hieronder.

Met vriendelijke groet, Joop Smits

Historisch
Vorige pagina Home  |  De Bouw  |  Vrienden  |  Agenda  |  Logboek  |  Voor Anker